Åben anonym rådgivning

 

Åben anonym rådgivning er et gratis tilbud til børn og unge under 18 år, der bor i Frederikssund Kommune samt deres familier. I rådgivningen bestemmer du hvad der skal snakkes om. Du kan få op til fem samtaler, og du bestemmer selv om du har lyst til at komme igen. Rådgivningen er bemandet med uddannet personale, som yder rådgivning i forhold eksempelvis skilsmisse, forældrekonflikter, børneopdragelse, misbrug, skole, kammerater mv.

Alle henvendelser til Åben anonym rådgivning er anonyme. Vi registrerer kun oplysninger om dit problem - ikke dit navn og adresse. 

Hvis vi vurderer at du har brug for anden hjælp end den vi kan give dig, kan vi hjælpe dig med forslag til hvor du kan få den rigtige hjælp.

Åben Anonym Rådgivning har fast lukket 1. maj, 5. juni, alle helligdage samt hele juli måned.


KONTAKT OS:

 • Telefonisk - torsdage kl. 14 - 15
  Rådgivningen kan kontaktes på telefon 80 30 10 10, som er et gratis nummer.

   
 • Personligt - torsdage kl. 15 - 17.
  Du er velkommen til at møde op, og du må gerne tage en ven med.
  Der skal ikke bestilles tid.
  Rådgivningen ligger på Kong Dansvej 7 i Frederikssund

   
 • Netrådgivningen
  Det er anonymt at kontakte Netrådgivningen - du starter med at lave et personligt login som du også skal bruge når du vil læse svar. Skriv til Netrådgivningen,og få svar fra rådgiveren indenfor en uge. 
  Når du modtager svar på din henvendelse til Netrådgivningen, er mailen altid underskrevet Netrådgivningen, selv om det er forskellige rådgivere der svarer.
  For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, er det godt hvis du skriver lidt om:
  - Hvad det er for en situation du er i 
  - Hvad du gerne vil have vores hjælp til
  Netrådgivningen er ikke beregnet på at give akut hjælp.

  For netrådgivningen gælder samme lukkedage som i rådgivningen generelt.


AKUT HJÆLP

Netrådgivningen yder ikke akut hjælp. Hvis du har problemer af alvorlig eller uopsættelig karakter, kan du uden kommunens åbningstid kontakte den sociale døgnvagt via Nordsjællands Politikreds på tlf. 114.