Åben skole


SIV - skolenivirkeligheden.dk


Frederikssund Kommune er en del af fællesskabet Skolen i Virkeligheden, som samler forskellige åben skole-tilbud. Skolen skal ud i virkeligheden, og virkeligheden skal ind i skolen. Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interesssenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne, både i teori og praksis. Skolen i Virkeligheden gør det nemt at finde et forløb, en oplevelse eller en inspirationskilde, der passer ind i de fleste udeskoleforløb. Lige fra at lave sin egen køkkenhave til, hvorfor man betaler skat eller til hvordan man får bevægelse ind i skoledagen. 


Websitet www.skolenivirkeligheden.dk/frederikssund, i daglig tale kaldet SIV, gør det nemt at finde et forløb, en oplevelse eller en inspirationskilde, der passer ind i de fleste udviklings- og læringsforløb.


SIV arbejder på at få et så bredt netværk som muligt med en masse spændende tilbud. Derfor er SIV altid på jagt efter nye samarbejdspartnere. 


Har du en ide eller et ønske, så skriv til [email protected].