Velkommen til Ådalens Skole

Ådalens Skole er en fusion mellem Oppe Sundby Skole (nuværende afd. SYD) og Åbjergskolen (nuværende afd. NORD), med virkning fra 1. august 2011 - En skole på to matrikler.

I år 2015 lægges de to afdelinger sammen på Kornvænget, det der i dag er afdeling NORD's matrikel.

Mie Jensen (kontor afd. Nord) den 09-06-2015
    Anden skole i næste skoleår?
    Skal dit barn starte på en anden skole i næste skoleår (efterskole m.m.) - så husk at udmelde dit barn skriftligt på/til skolens kontor

Mie Jensen (kontor afd. Nord) den 18-06-2015
    OBS - sidste dag fredag den 19. juni !!

Skolebuskørsel i næste skoleår

Såfremt jeres barn er kørselsberettiget (se tidligere skrivelse fra Frederikssund kommune) og skal have et buskort i næste skoleår, bedes I give mig besked senest fredag den 19. juni. I vil herefter modtage buskortet umiddelbart inden skolestart.
    Henvendelser efter denne dato betyder, at jeg ikke kan garantere, at buskortet vil være klar til 1. skoledag.
    I kan skrive til mig her via beskedsystemet eller på mieje@frederikssund
    Mie Jensen (kontor afd. Nord) den 09-06-2015
    Køreplan for bus 312 gældende fra 10. august 2015

Movia har meddelt, at morgenbussen kører fra Lille Rørbæk kl. 7.30 og vil være på skolen (afd. Nord) ca. kl. 7.48. Dette er en ekstra bus og fremgår ikke af køreplanen.
    OBS: Elever på afd Syd kan stå af på Roskildevej 150m fra skolen.

Om eftermiddagen vil Movia kører ind på afd. Nord kl. 14.13, 15.13 og 16.13.

Byggeriet