Velkommen til Ådalens Skole

Ådalens Skole er en fusion mellem Oppe Sundby Skole (nuværende afd. SYD) og Åbjergskolen (nuværende afd. NORD), med virkning fra 1. august 2011 - En skole på to matrikler.

I år 2015 lægges de to afdelinger sammen på Kornvænget, det der i dag er afdeling NORD's matrikel.

Mie Jensen (kontor afd. Nord) den 23-01-2015
    Fra Frederiksborg Amts Avis: "Unge er byplanlæggere for en uge"
    Anne Elisabeth Johansen (SFO-leder) den 18-11-2014
    Kære forældrelaugh
    Vi er i gang med at planlægge en mediefestival / markedsdag for børn, ansatte og forældre, som afslutning på vores IT projekt.
    Dagen vil blive en blanding af IT Experimentarium, hvor i sammen med jeres børn og de ansatte kan lege, lære, arbejde og afprøve IT i forskellige afskygninger.
    Der vil også være mulighed for at høre oplæg bla. med Lotte Nyboe, som er en af de førende forsker når det gælder børn, IT og dannelse.
    Vi har PT. truffet aftale med Anders Schunk, som vi har haft rigtig god erfaring med på de to forrige
     IT Experimentarium vi har afholdt, samt Janus Madsen og Emil Pallesen.
    Så arbejder vi på at få Carsten Jessen til at komme, han er også en af de førende på området, når det gælder børn og IT.
    Alt dette sker den 25. februar 2015 og i kommer til at høre meget mere om det.
    Så reserver allerede nu eftermiddagen til at deltage yes
    link til IT protalen
    www.sfoaadalensskole.skoleblogs.dk